Covid 19 Antigen Nasal Self Test

Covid 19 Antigen Nasal Self Test

Katrangan singkat:

Kit Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Metode Emas Koloid), tes cepet dhewe nduweni karakteristik sensitivitas dhuwur lan spesifik sing apik karo macem-macem paket kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Produk iki wis entuk sertifikat CE Uni Eropa lan sertifikat pasar Thailand, nomer sertifikat Eropa yaiku 1434-IVDD-263 lan nomer sertifikat Thai yaiku T6500318.


Detail Produk

Tag produk

Latar mburi produk

Coronavirus novel kalebu genus β. COVID-19 minangka penyakit infèksi saluran pernapasan akut. Wong umume rentan. Saiki, pasien sing kena infeksi koronavirus minangka sumber utama infeksi; wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi. Adhedhasar penyelidikan epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, biasane 3 nganti 7 dina. Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing. Nasal congestion, irung runny, perih tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

Panggunaan sing dikarepake

Kit Tes Antigen COVID-19(SARS-CoV-2) minangka tes diagnostik in vitro kanggo deteksi kualitatif antigen koronavirus novel N protein ing swab irung manungsa, nggunakake metode immunochromatographic kanthi cepet minangka bantuan kanggo diagnosa SARS-CoV- 2 infèksi. Kit iki ditujokake kanggo panggunaan omah umum ing lingkungan non-laboratorium (contone, ing omah utawa ing papan non-tradisional tartamtu kayata kantor, acara olah raga, bandara, sekolah, lsp.). Asil tes kit iki mung kanggo referensi klinis. Disaranake analisis lengkap babagan penyakit kasebut adhedhasar manifestasi klinis pasien lan tes laboratorium liyane.

Langkah-langkah operasi lan interpretasi asil

efs

 

POSITIF: Loro garis warna katon. Siji garis warna katon ing wilayah garis kontrol (C), lan siji garis warna ing wilayah garis uji (T). Werna warna bisa beda-beda, nanging kudu dianggep positif yen ana garis sing samar.

NEGATIF: Mung siji garis warna katon ing wilayah garis kontrol (C), lan ora ana garis ing wilayah garis test (T). Asil negatif nuduhake yen ora ana partikel coronavirus Novel ing sampel utawa jumlah partikel virus ing ngisor kisaran sing bisa dideteksi.

Ora sah: Ora ana garis warna sing katon ing wilayah garis kontrol (C). Tes ora valid sanajan ana garis ing wilayah garis tes (T). Volume sampel sing ora cukup utawa teknik prosedural sing salah minangka alasan sing paling mungkin kanggo kegagalan garis kontrol. Deleng prosedur tes lan baleni tes nggunakake kit tes anyar. Yen masalah tetep, mungkasi nggunakake test kit langsung lan hubungi distributor lokal.

informasi produk

Jeneng produk

Spesifikasi

spesimen

Tanggal kadaluwarsa

Suhu panyimpenan

Isi Kit

COVID-19 Self Antigen Rapid Test Paket Tunggal

5 Tes / Kit

Nasal swab

24 sasi

2-30 ℃

Kaset tes - 5

Swab sekali pakai - 5

Tabung penyangga ekstraksi - 5

Pandhuan kanggo nggunakake - 1




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Produk sing gegandhengan

    Ninggalake Pesen Panjenengan