Преземи

  • Брз тест за фетален фибронектин (fFN).
  • Касета за брз тест за антиген на грип А+Б
  • ФОБ касета за брз тест
  • Брз тест на фоликуло-стимулирачки хормон (FSH).
  • Отстрани Уреди Брз тест за антитела H.pylori
  • Касета за брз тест за антиген H.Pylori
  • Уреди Брз тест за човечки хорионски гонадотропин (HCG).
  • Брз тест протеин 1 кој врзува фактор на раст сличен на инсулин (iGFBP-1)
  • Брз тест за лутеинизирачки хормон (LH).
  • Маларија P.f. П.в. Антигенска касета за брз тест (цела крв
23 Вкупно

Оставете ја вашата порака